Bilpakken2019-03-20T09:01:43+00:00

KØREKORT TIL BIL

Hvad siger loven? Når du tager kørekort til bil, skal du igennem de obligatoriske køre- og teoritimer. Disse lektioner skal strække sig over min. 14 undervisningsdage.

OBLIGATORISKE LEKTIONER
29 lektioner I teorilokalet (fordelt over 8-10 gange)
4 lektioner På manøvrebanen (en halv dag)
16 lektioner Med kørsel på vej
4 lektioner I køreteknik

Derudover er der 3 evaluerende prøver.

Vore priser er gode og den praktiske undervisning samt selve kørelektionerne varetages af erfarne kørelærerer. Bilerne, der anvendes i forbindelse med kørelektionerne, er af varierende fabrikat og størrelse, men én ting er sikkert og aldrig varierende: Bilerne er altid i 100% iorden.

Hvordan bliver man tilmeldt?
Tilmeldingsformular til højre på siden.

HOLDUNDERVISNING

City Køreskolen i Næstved tilbyder Holdundervisning.
Al teoriundervisning her foregår ved tavlen, hvor der bliver givet en grundig undervisning med mulighed for dialog mellem elev og lærer, og hvor der altid er mulighed for at få uddybet spørgsmål.

Du skal i gennem 8 teorimoduler og kan sagtnes veksle mellem flere hold, hvis du en dag bliver forhindret i at deltage.

Alle hold for klasse undervisning er et forløb på 8 uger, med én ugentlig undervisning. Undervisningen foregår enten tirsdag eller torsdag.

For tilmelding, gå ind på tilmeldingsformularen i højre side og vælg det hold du ønsker.

TURBOFORLØB, SOMMERFERIEN 2015

City Køreskolen i Næstved tilbyder også turboforløb, hvor langt største delen af køreundervisningen gennemføres over 3 uger.Denne form for undervisning henvender sig til de kørekort aspiranter som råder over megen tid i en periode, og vil gennemføre mest mulig undervisning på kortest mulig tid. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle køreelever som kan tage så meget indlæring på så kort tid, i så fald anbefaler vi at man følger vores interaktivt kørekorts forløb, hvor det er eleven der bestemmer tempoet.

BEMÆRK:
Undervisningen er sat til 3 uger, men det er, til en hver tid, politiets venteliste der afgører, hvor hurtigt man kan komme til teori og køreprøve. Dog kan man med fordel søge teoriprøver udenfor Næstved, men man skal selv sørge for transporten.

Senest anden gang du møder, skal du have afleveret en lægeerklæring til os. Tilmelding til dette hold skal ske via vores tilmeldingsformular til højre på siden.

PRISER FOR BILKØREKORT

Her kan du se en oversigt for priser på kørekort til bil. Du skal være opmærksom på, at du selv skal medbringe lægeattest og bevis på gennemført førstehjælpskursus – du kan finde steder for førstehjælpskurser i menuen til venstre.

BIL – PRIS (INKL. MOMS)
Totalpakke
Ubegrænset teori, manøvrebane, glatbane og 16 kørelektioner.
11.995,-
Minimumsbetaling ved start er halvdelen af pakken. 6.000,-
ANDRE UDGIFTER (IKKE INKL. I BILPAKKEN)
Skolevogn til køreprøve 550,-
Prøvegebyr til Staten 600,-
Lægeerklæring ca. 500,-
Ekstra kørelektioner pr. stk. 550,-
Førstehjælpskursus ca. 700,-
Berammelsesgebyr (bestilling af prøver og behandling af papirer på borgerservice) 250,-

FØRSTEHJÆLPSKURSUS

Hos City Køreskolen i Næstved tilbyder vi førstehjælpskursus én gang hver måned.

Ring på 24 29 27 01 og hør om det næste hold.

Du kan også selv sørge for at tilmelde dig til et færdselsrelateret førstehjælpskursus direkte hos én af de organisationer, der arrangerer kurserne.

Du kan hente yderligere oplysninger om førstehjælpskurser via nedenstående links, og de enkelte arrangører kan også fortælle dig, hvor meget det koster.

LINKS TIL FØRSTEHJÆLPSKURSER
Rødekors www.rodekors.dk
PEOPLE & NATURE www.førstehjælp-i-trafikken.dk
AOF Danmark www.aof.dk
FOF Danmark www.fof.dk

HUSKESEDDEL TIL KØREPRØVE

Vi har gjort det nemmere for dig at forberede dig til køre- og teoriprøven. Du kan her downloade den “Lille Teoribog“, der bl.a. gennemgår regler for hastigheder, vigepligt og overhaling.

Pr. 19. januar 2013 er der kommet nye regler for kørekort, og hvad disse kørekort gælder til. Læs folderen igennem og ring endelig til os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Tilmeld Hold

Kontakt os for info om næste hold