Bedømmelser2017-03-15T09:41:16+00:00

Bedømmelser fra tidligere elever

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

City Køreskolen Næstved
Average rating:  
 63 reviews
by Lærke on City Køreskolen Næstved

Jeg kan klart anbefale City Køreskolen og Christian! Det er super praktisk at man er et samlet hold, der har teori sammen og så er Christian en fantastisk lærer, der formår at gøre en afslappet men stadig fokuseret!

by Karoline on City Køreskolen Næstved

City køreskolen kan helt klart anbefales. Jeg synes det var rart at man var på et hold, som man havde alt teoriundervisningen med. Det gjorde det super hyggeligt, men også hvis man havde spørgsmål omkring teori eller mødetider, havde man altid lige nogle man kunne skrive til. Så jeg kan helt sikkert kun anbefale City køreskolen 🙂

by Tanya on City Køreskolen Næstved

Jeg vil helt klart anbefale City Køreskole. Jeg tog turbo forløb, og bestod begge prøver første gang! Christian har været en god lærer, og har formået at udnytte både undervisningen, som i praktisk, og gjort hele forløbet spændende og nemt.

by Henrik Vognstrup on City Køreskolen Næstved

Kun ++++ her fra

Kan kun anbefale cityks og Betina, stor ros til Jer i var hurtige til at give en hjælpende hånd. Prøverne blev bestået 1 gang , som led i god undervisning

by Ronny hjulmand on City Køreskolen Næstved

Venlig , hurtig og professional service.

by Sofie Glumsson on City Køreskolen Næstved

Fantastisk forløb! Jeg kan klart anbefale alle til at tage kørekort hos City Køreskolen

by Alberte Jasmin Nielsen on City Køreskolen Næstved

Efter mit forløb hos City Køreskolen, kan jeg kun anbefale det til jer andre! Christian formår at gøre teori timerne forstående for alle, mens de samtidig er spændende og det er altid plads til lidt sjov - hvis du vil have et lærerigt forløb, hvor du får teorien på plads og lærer at køre bil, mens der altid er plads til at få et smil på læben, så valg City Køreskolen 😉

by Diana Ladime on City Køreskolen Næstved

Hvis du vil igennem et seriøst og sjovt forløb, så vælg City. Teoriundervisningen er både spændende, seriøs og SJOV! Christian er rigtig god til at lære, så kan kun anbefalde ham :p

by Melanie larsen on City Køreskolen Næstved

jeg startede på citykøreskole og knap tre måneder efter stod jeg med kørekortet i hånden.

De gjorde det legende let at komme igennem både teori og kørsel. Havde man brug for hjælp, fik man den. Kan kun anbefale City kørestole til alle aldre og køn!

by Anders Nielsen on City Køreskolen Næstved

Jeg skulle til fornyet køreprøve og teoriprøve og jeg var vildt nervøs for om jeg kunne gennemføre igen men Christian troede på mig med det samme hvilket gav mig rigtigt god selvtillid og fik mig til at tro på jeg ville kunne klare det hele og selvfølgelig bestod jeg da.

Han var rigtigt god til at forklare hvis man var i tvivl om hvad de forskellige ting betød og brugte tid på at hjælpe en når man var færdig var du ikke i tvivl mere.

Alt i alt en super kørestole med forståelse for hvis man ikke sys det er nemt.

Kan kun anbefales 100%

by Line Tideman on City Køreskolen Næstved

At tage kørekort hos Christian har været en ualmindelig fornøjelse. Man får lov til at tage tingene i sit eget tempo og det dulmer virkelig nerverne. Et forløb hvor der er god plads til sjov og spas. En varm anbefaling herfra.

by Sophie Krogh on City Køreskolen Næstved

Jeg elskede at tage kørekort hos City Køreskole! For det første bestod jeg begge prøver første gang, selvom jeg havde det svært og derfor ikke kunne koncentrere mig. De hjalp mig gevaldigt igennem og de vidste, at jeg kunne og de troede op mig. Ingen bliver overset og de tager sig af alle. Christian gjorde teoretikerne sjove og køreturene var det bedste! Klart et sted jeg bliver ved med at anbefale. Elskede at tage mit kørekort der!

by Mille Strandvad on City Køreskolen Næstved

virkelig god køreskole. Undervisningen med Christian var både sjov og lærerig.

Jeg havde Khaled som kørelærer. Sød, tålmodig og sjov mand! Han havde altid tid, når det passede mig bedst.

Imens jeg tog mit kørekort følte jeg virkelig at jeg ikke bare var den næste i rækken, der skulle hurtigt igennem.

Bestod begge prøver i første forsøg, og kan klart anbefale køreskolen til andre!

by Mia Bruun rasmussen on City Køreskolen Næstved

Super nem kommunikation mellem elev og lærer! Sjovt, men stadig lærerig undervisning. En varm anbefaling fra min side af!

by Nikolai Christiansen on City Køreskolen Næstved

Super godt forløb, med super god undervisning og gode kørelektioner, kan kun sige det er her du skal tage dit kørekort!

by Nanna Hegelund on City Køreskolen Næstved

Hvorfor vælge en køreskole, hvor du har kedelig teori undervisning og en sur kørelærer, når du kan vælge City køreskolen, og få Christian som styrer teoriundervisningen med en ordentlig spand humor og seriøsitet, og få Khaled som kørelærer, der udover at give dig den bedste undervisning, er udstyret med verdens største tålmodighed og fed humor (man får SÅ mange insider jokes!), og som bliver som en ven for dig, som du stadig har kontakt med, selv efter endt forløb.

City er en køreskole der lægger vægt på seriøs undervisning, at have tid når du har tid, og at få dig hurtigt og sjovt igennem både teori og praksis.

Jeg savner stadig at gå til teori 2 gange om ugen, og jeg glædede mig hver gang jeg skulle ud og cruise med min kørelærer!

Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at City var det aller bedste valg!

by Louise Erikson on City Køreskolen Næstved

city køre skole gør alt for at alle forstår, hvad de mener når de underviser i teori, Christian gør, at undervisningen ikke bliver ALT for kedelig og dette gør at man bedre kan huske, hvad der bliver sagt. Køreundervisningen med Khaled var et godt forløb, han gør alt for at forklare, vise og fortælle, hvad man skal og ikke skal, han støtter en 100% city køreskole er meget fleksible og forstående, derfor kan city klart anbefales ! 😀

by Liv Petersen on City Køreskolen Næstved

Som overskriften siger, skal du ikke være i tvivl om, at vælger du, at tage dit kørekort hos City køreskolen, vælger du rigtigt.

Der er en super behagelig stemning, og Christian, som er stedets kørelærer, vil med garanti sørge for, at du får en god oplevelse i de tre måneder det tager de fleste, at tage sit kort.

Jeg kan varmt anbefale stedet! 🙂

by Alex Rye Jensen on City Køreskolen Næstved

Et helt gennemført forløb med sjov, spas, og seriøsitet. Christian formår virkelig at gøre undervisningen spændende og livlig, så du altid kan gå derfra med et smil på læben. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige sted at tage forløbet, da Christian er en fantastisk person og kørelærer. Jeg håber du bliver ved i mange år, Christian, så alle kan få et forløb lidt udover det sædvanlige.

by Emina Mrkalj on City Køreskolen Næstved

Overskriften siger det hele!

Jeg har taget mit kørekort hos Christian, og det kan klart kun anbefales! Jeg har nydt at være til teoriundervisning og ikke mindst at have kørt med Christian. Han er en super dygtig lærer, som altid er i et skønt humør! Han er meget åben, og man føler sig altid tryg når man er ude og køre med ham! Det kan klart anbefales at tage kørekort hos City Køreskolen! 🙂

by Cecilie Juhlin on City Køreskolen Næstved

Jeg har taget mit kørekort hos Christian og det har været en fornøjelse. Jeg var rigtig usikker til at starte med men christian fik hurtigt givet mig selvtillid og troen på at jeg sagens kunne. Han er en utrolig søg, venlig og dygtig mand som lærer dig alt det som du har brug for, således at du kommer hurtigt og sikkert igennem forløbet. Jeg kan varmt anbefale City køreskolen og Christian!

by René Lindholm Hansen on City Køreskolen Næstved

Jeg har taget kørekortet hos Christian og har sku ikke fortrudt det, det er sjovt og seriøst på samme tid.. så bare kom igang 😉

by Jimmy Skytt on City Køreskolen Næstved

Jeg har taget mit kørekort hos Christian sammen med min kone, og kan kun sige at vi var meget tilfredse med behandlingen og måden tingene blev grebet an der, altid godt humør og god til at få folk til at føle sig rolige bag rattet, havde en kone der var meget usikker og nervøs når hun skulle køre men det forsvandt megethurtigt, så har kun rosende ord at sige om køreskolen

by Katrine Kerler on City Køreskolen Næstved

Jeg har taget mit kørekort hos Christian og der er intet negativt at sige om ham eller om forløbet. Han er en meget sød, venlig og dygtig mand som lærer dig alt hvad du har brug for, således at man kommer hurtigt og sikkert igennem forløbet. Han er altid i et skønt humør og har meget humor, som også gør at det er sjovt, men ikke mindst sørger han også for, at ens nervøsitet forsvinder. Denne køreskole kan bestemt anbefales og køreskolen kan bestemt anbefales til personer, som har en travl hverdag, men ønsker kørekort, da Christian tilsidesætter mange ting for at kunne give sine elever en god oplevelse samt når det passer dem at kunne køre 🙂

by Sarah Vintersborg on City Køreskolen Næstved

Jeg kunne ikke have ønsket mig, at have taget kørekort et andet sted. Jeg har været super glad for at have kørt med Christian, og nydt at være til teoriundervisning, hvor det har været hamrende hyggeligt og sjovt at være. Samtidig, så har det været rart, at køretimerne har passet ind i sin egen kalender, at forløbet har gået så stærkt.

Det kan klart anbefales at tage kørekort hos City Køreskolen.

by Joachim Bøving on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos christian, og kan ikke sætte en finger på noget! Christian er en god kørelærer, der gør det sjovt at tage kørekort, da hans personlighed og humør er super, og derfor ikke gør en nervøs, når man er ude at kører. Han er en super lærer, som formidler tingene på en nem og kort måde, hvilket gør det nemt at forstå, og samtidig er han tålmodig, hvis man har nogle punkter, hvor man ikke er så stærk(samtidig gør han dig ekspert på dine svage områder). teorien er spændende og nem at forstå, da christian er både engageret og interesseret i at lærer dig alt. Samtidig har Christian altid tid når du har, og sørger for, at du kører på tidspunkter, hvor DU har tid.

Jeg bestod alt første gang takket være christian, så derfor kan jeg varmt anbefale christian!

by Emil Mansø on City Køreskolen Næstved

Det bedste sted sted at kørerkort i hele byen! Jeg har nydt, at være til teoriundervisning og har elsket at kører med Christian. Er glad for jeg fik mit kørerkort så hurtigt og at det samtidig var sjovt!Jeg ville anbefale at alle tog deres kørerkort her!

by Abdel Bouizakaren on City Køreskolen Næstved

Den bedste lærer ever! Christian er super til at formidle det man skal bruge for at klare sig i trafikken! Man glæder sig hvergang! Altid Plads til god humor! teori blir forklaret så alle er med! Selv jeg forstod det ????

Kan helt klart anbefales!!! ????

by Mariah Bentzen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos Christian for snart 5 år siden. Jeg har været rigtig glad for at gå hos ham, der var altid styr på tingene og så er Christian bare en rigtig fin mand som er god til få en til at slappe af. Man har det godt i hans selvskab og han er god til at lære fra sig. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørerlære. Og selvom det snart er mange år siden jeg tog mit kørekort hilser han stadig på mig. Hvilket jeg personligt sætter stor pris på.

by Lahssan Oubelaid on City Køreskolen Næstved

City Køreskolen kan helt klart anbefales. God undervisning, både teori og kørsel. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang. Prisen var den billigste i byen på daværende tidspunkt, så det var helt perfekt!

by Stefanie Jovanovic on City Køreskolen Næstved

Jeg fik mit kørekort på 2mdr. og 6 dage! Det er jo vildt - det har været en fantastisk(hurtig) oplevelse at tage kørekortet hos City. Teoriundervisning er sjovt med også lærerigt på samme tid! Og både teorien og køretimerne passer fint i en travl hverdag, hvilket er super lækkert! Jeg kan 100 procent anbefalde City til det sted, man skal tage sit kørekort!:)

by Anwar Reza on City Køreskolen Næstved

Alt i alt en herlig fornøjelse at tage kørekortet hos Christian. Han er en fleksibel kørelærer med god humor, hvilket man ikke skal tage for givet!

by Camilla Thonke on City Køreskolen Næstved

Der er efterhånden en del år siden, at jeg tog mit kørekort hos Christian. Når vi efterfølgende har mødt hinanden, kan han stadig huske hvem jeg er og det siger meget om ham. Christian engagerer sig i sine elever og kender dem godt. Det betyder også, at undervisningen er tilrettelagt ud fra den enkeltes ønsker og behov. Han ved hvad der skal til med en god blanding af humor og seriøsitet, når man har brug for det. Jeg ser det som en kæmpe kvalitet, for det er mange timer man bruger i bilen. Derudover var det en fantastisk sjov tid, hvor jeg lærte en masse andre at kende, idet teoriundervisningen foregår i samlet flok. Det gør, at man kan spørge når som helst man er i tvivl, reflektere sammen og udveksle erfaringer med andre.

I har mine varmeste anbefalinger til at tage jeres kørekort hos Christian, han er virkelig dygtig og vil gøre DIG til en sikker og god bilist. Han er flexibel, imødekommende og varetager dine behov.

Gør det! Du vil ikke fortryde 🙂

by Andreas brabrand on City Køreskolen Næstved

Jeg har været meget tilfreds med at være på city køre skolen, Christian er en super kørelærer, der forstår der godt må være lidt sjov en gang i mellem, og at det hele ikke altid skal være tørt og kedeligt, der ud over er han super fleksibel i forhold til køre timer, i forhold til arbejde, og hvad der eller kan opstå. Jeg kan kan anbefale at vælge denne køre skole, det vil man bestemt ikke fortryde

by Casper Priess on City Køreskolen Næstved

En fornøjelse hele vejen igennem at tage kørekort hos City køreskolen. Fleksible køretimer, når det passer dig. Samtidig er det ikke kedeligt at have teori og køretimer, da der er altid er tid til en sjov bemærkning, eller en god historie med Christian. Det føles ikke som at køre med en kørelærer, med Christian. Men mere som en god kammerat. Så kan klart anbefale City køreskolen, bedre bliver det ikke!

by Jacob Bahn on City Køreskolen Næstved

Jeg har lige bestået mit kørekort i går, og synes det har været et kanon forløb! Christian er dygtig og en rigtig flink kørelærer. Derudover er han personlig, og super flink.

Er altid frisk på en joke.

Jeg vil helt klart anbefale at tage kørekort hos Christian!

by Nadja Wandborg on City Køreskolen Næstved

Jeg var super glad for at tage kørekort på city køreskole, og jeg ville gøre det igen hvis det skulle være. vi lærte teorien hurtigt da det blev forklaret på en simpel måde, så alle kunne forstå det. Efter hver teoritime lavede vi en test ud fra det vi lige havde lært, og fik derefter forklaret de fejl vi nu havde. Det var super lærerit imens vi også grinede og havde det sjovt. Christian fik kørertimerne til at passe med ens kalender så man hverken gik glip af skole eller fritidsinteresser, samtidig er han sjov og altid frisk på en joke. jeg vil stærkt anbefale at tage kørekort på city køreskole, jeg elskede det og fik nogle super veninder som jeg stadig snakker med 3 år efter 🙂 city køreskole den eneste rigtige køreskole 😀

by Mark Jakobsen on City Køreskolen Næstved

Jeg fik mit kørekort for et par måneder siden, forløbet gik hurtigt og smertefrit! Teorien er rigtig god, det samme er køretimerne. Christian er altid god for en joke eller en god historie. Hvilket gør tingene bedre og sjovere!

Det er helt klart værd at tage kørekortet som Christian!

by Amanda Depenau on City Køreskolen Næstved

Det har været super at være på City køreskolen! Bestod begge prøver første gang, og det kan kun tyde på god undervisning! Anbefaler stærkt denne køreskole! De er super søde!

Christian var min kørelærer, og der var intet bøvl! Køretimerne lå på de tidpunkter jeg kunne, og ikke kun når Christian kunne - så det gik ikke ud over mine skoletimer!

by Sarah Løwe on City Køreskolen Næstved

Jeg har taget mit kørekort hos Christian, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt det. Han er en god kørelærer, og man lærer alt hvad man har brug for. Han er en lærer som altid er i godt humør og der er plads til humor vedsiden af seriøsiteten. Han er dygtig, og har styr på tingene. Tak for et rigtig godt forløb Christian! 🙂

by Janni Sørensen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog kørekort hos Christian tidligere på året. Forløbet gik rimelig hurtigt, og han er en super god kørelærer! Han er tålmodig, og super forstående.

Køretimerne var sjove og seriøse på samme tid, hvilket gjorde det til en fornøjelse at køre med ham!

Jeg bestod teori- og køreprøve første gang, takket været Christians super vejledning, og gode råd. 🙂

Vil helt klart anbefale City køreskolen, hvis du vil have kørekort hurtigt, og samtidig være i behageligt selskab!

by Sophie Stausholm on City Køreskolen Næstved

Da jeg tog kørekort hos Christian, lærte jeg at man både kan grine og lære samtidig. Alle timerne var lærerige og han var god til at beskrive og forklare. Samtidig er han super snaksalig og engageret i sit arbejde. Og med hans hjælp bestod jeg både teoriprøve og køreprøve første gang:)

Christian er også virkelig tålmodig, hvilket er en sjældenhed, da hele mit hold bestod af piger:)

Men jeg vil helt klart anbefale City køreskole, hvis du vil have en fantastisk lærer:)

by Thomas Døssing on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mig kørekort hos Christian på City Køreskolen tilbage i 2005, og var mere end tilfreds med forløbet.

Det var et par gode måneder i behageligt selskab, og takket være Christians kyndige vejledning lykkedes det mig at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg 🙂

Helt klart en anbefalelsesværdig køreskole!

by Camilla Bagge on City Køreskolen Næstved

Christian er en super god kørelære, som er fleksibel med hensyn til køretider og at få det til at passe med skolen og fritidsaktiviteter. Han er sjov og imødekommende, hvilket gør ham rar at køre med. Jeg synes, han er god til at give konstruktiv kritik. Han har god tålmodighed, hvis der er noget, man lige skal gøre et par ekstra gange, hvis man er usikker. Han er glad og snaksagelig, når man køre, hvilket gør en mindre nervøs. Han er forstående overfor, hvis man har en dårlig dag eller andet. Hvis man er nervøs for en ny øvelse, så er han god til at forklare tingene godt og grundigt og få en til at slappe af.

Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang. Det kan jeg takke Christian for, da han ventede med at sende mig til nogle prøver, før jeg var sikker i min kørsel og selv var klar. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte City køreskole, og at jeg havde Christian som kørelære. Jeg ville helt sikkert vælge denne køreskole igen, og jeg vil klart anbefale den!

by Maja Lykkegaard on City Køreskolen Næstved

Jeg har taget kørekort her på city køreskole hos Christian! Jeg tog det på 2 måneder og 6 dage, og bestod teori og køreprøve 1 gang. Teoritimerne er seriøse og sjove på samme tid, så man kan sagtens klare sig gennem. Christian er behagelig at køre med, og han udfordre en, så man lære at køre bedre bil.

Jeg anbefaler gerne city køreskole, det er super godt og hyggeligt!

by Christian Gleje on City Køreskolen Næstved

Nu er det tæt på at være 10 år siden jeg tog kørekort hos citykøreskolen, og jeg fandt dengang citykørekolen gennem anbefalinger fra andre og jeg blev bestemt ikke skuffet.

Christian er en dygtig kørerlærer der forstår at hjælpe alle sine elever op på et højt niveau,både hvad angår teori og praksis. Samtlige elever på mit hold bestod teoriprøven i første forsøg og jeg bestod min køreprøve på kun ca. 7 minutter fordi den køresagkyndige, allerede der følte sig helt overbevist.

De bedste anbefalinger til Christian, som er en fantastisk kørelærer og et super rart og behageligt menneske.

by Willliam Fokdal on City Køreskolen Næstved

Jeg tog kørekort hos City-køreskolen fordi jeg blev anbefalet det af en ven - og det er jeg nu rigtig glad for! Christian er klar på sjov og ballade, men er samtidig meget engageret og god til at forklare ting praktisk og teoretisk, hvilket også resulterede i at jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Skal du tage dit kørekort, så gør det hos Christian - det kan jeg varmt anbefale!

by Line Eleonora on City Køreskolen Næstved

jeg tog kørekort hos Christian for en del år siden nu, men ville lige anbefale ham videre, det fortjener han. Det med at lære at køre bil er en ting, men teorien er en anden, i hvert fald var det den jeg frygtede mest. Men Christian gav sig virkelig tid til at forklare, og gerne to gange, så man sad med en rigtig go følelse, af man fik noget ud af det. Samtidig nær og menneskelig og ikke bare "læreragtig" så stor anbefaling herfra ????

by Anders Thonke on City Køreskolen Næstved

Jeg tog i kørekort over sommeren 2013. Christian er en super engageret og ikke mindst dygtig til det han gør - nemlig at undervise dig! Han går op i sine elever gamle som unge/store som små og formår at give dig et smil på læben. Christian er en gavet gut med super meget forståelse for sine elever!

Det er en super god køreskole, som du skal tage et ekstra kig på!

by Jasmine madsen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog kørekort hos Christian i efteråret 2013. Optil jeg blev 18, overvejede jeg mange forskellige køreskoler, da jeg selvfølgelig gerne ville gå et sted,hvor jeg følte mig tryg og havde det godt. Jeg begyndte derfor hos Christian, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrudt. Ikke nok med at teori undervisningen er meget struktureret, er der også bare styr på alt andet. Man føler sig tryg, når man kører med Christian, samt er det super hyggeligt at være til teori med en masse andre unge mennesker. Jeg var så heldig at bestå begge prøver første gang, men den eneste grund til at det var muligt var simpelthen, fordi jeg havde den bedste lærer. Hvis man var i tvivl om noget, spurgte man, og man fik et konkret svar hvilket gjorde, at man følte sig mere sikker. Jeg har været virkelig glad for at gå hos Christian pga ovenstående, men samtidig er det også en bonus, at man kommer så hurtigt igennem. Jeg fik mit kort på 2 mdr. Jeg fortryder på ingen måde mit valg om at tage kørekort hos City!

by Bjarke Hovmand on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos Christian, hvilket jeg var utrolig glad for. Christians undervisning, teoretisk såvel som praktisk, er meget inspirerende og lærerig. Han formår at gøre undervisningen underholdende og uformel, hvilket gør en opmærksom, i stedet for at døse hen i teoritimerne.

Jeg giver Christian min varmeste anbefalinger!

by Sonni Hansen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog tilbage i 2005 mit kørekort på citykøreskolen! Her stod Peter for teorien, mens køredelen blev klaret med Christian . Her mødte jeg en afslappet, glad og smilende kørelærer, men samtidig også en kørelærer som arbejder meget seriøs! Både teoriundervisningen og køretimerne gik som en leg, hvor jeg virkelig følte mig i de bedste hænder! Kan varmt anbefale alle der læser med her, at tage jeres kort hos Christian. Jeg har ihvertfald aldrig fortrudt det! 😉

by Sebastian Johansen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos City Køreskolen, og det er jeg utrolig glad for.

Christian er en lærer, som er utrolig god til at forklare de forskellige ting, så de er let forståelige. Det er både teoretisk og praktisk, at Christian er god til at vejlede.Så står du og skal tage kørekort, vil jeg klart anbefale City Køreskolen. Jeg har kun positive ting at sige om dem!

by Lasse Nielsen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos Christian, hvilket var en fantastisk positiv oplevelse.

Jeg mødte en seriøs og meget flexibel kørelærer, som altid havde et smil på læben.

Jeg var nok ikke altid den nemmeste elev, men sammen kom vi i mål, og jeg har stadig et "klipfrit" kørekort 🙂

Køretimerne var samtidig starten på et godt venskab, hvor vi af og til mødes til en snak om "gamle dage". Ofte ses vi på Næstved stadion, og deler vores fælles lidenskab for fodbold.

Jeg har selv en fortid, som spiller, i både Næstved og Herlufsholm. Begge klubber støttes af City Køreskole, så nu venter jeg bare på Køreskolens indtrædelse i FC Vestsjælland business 😉

Tak for alt og de varmeste anbefalinger skal lyde herfra.

Kærlig hilsen Lasse

by Michelle Bagge on City Køreskolen Næstved

Christian er en helt fantastisk kørerlærer, der er rigtig dygtig til at lære fra sig og gøre det til en god oplevelse på samme tid og det er let at slappe af og føle sig godt tilpas i hans selskab. Han er hurtig til at finde ud af, hvilke ting man har brug for lidt ekstra tid til at lære, og det gør det meget nemmere at komme igennem forløbet, og samtidig gør det også, at man er sikker på, at man ikke kommer op til en prøve, før man føler sig sikker, tryg og klar.

Jeg bestod begge mine prøver første gang med rigtig gode resultater. Det lykkedes på grund af Christian, hans gode råd og støtte gennem hele forløbet, og på grund af hans enormt store tålmodighed. Jeg ville helt sikkert vælge City og Christian igen, og det vil jeg varmt anbefale!

by Laurits Schou on City Køreskolen Næstved

Et rart sted at være, og skide god undervisning. Et sted der varmt kan anbefales hvor undervisningen er seriøst, men alligevel altid foregår med et smil på læben. Og så er der kaffe i stride strømme 🙂

by Jesper Villadsen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos Christian, hvilket jeg aldrig vil fortryde et sekund...

Han fik mig til at slappe af under timerne og vi havde aldrig en kedelig dag bag rattet..

Jeg tog det i forbindelse med fodbold, hvilket der gjorde det muligt at kombinere tiderne hos Christian, med min fodbold, så det hverken skulle gå udover det ene eller det andet.ydermere vil jeg fremhæve hans måde at forklare tingene på. Det var altid sjovt at komme til teori og man havde det altid sjovt på den ene eller anden måde, hvilket jeg satte stor pris på, det gjorde man så frem til næste gang.Så står du og skal tage kørekort, vil jeg KLART anbefale City Køreskolen, da jeg kun kan sige godt om dem. Og alle jeg har snakket med omkring Køreskolen, har jeg kun hørt gode ting. Så tag dit kørekort hos Christian og få en god oplevelse med det.

by Julie justesen on City Køreskolen Næstved

Kan kun varmt anbefale Christian som køre lærer. Man havde aldrig en kedelig køre time. Og han fik altid tiderne passe efter dig. Han forklarede tingene så man forstod det første gang..

Han er altid glad og smilende, og fik altid en i godt humør.

Både mig og min storebror har taget det der og vi har kun glade for det 🙂

by Jan Hansen on City Køreskolen Næstved

City Køreskolens indehavere er begge meget kyndige lærere, der med stor ro og en god portion humor formår at guide en sikkert igennem hele forløbet. Fra forløbets start kæmpede jeg personligt meget med at lære og køre bil. Men grundet Christians sans for at tilpasse sin vejledning til mine behov, formåede jeg alligevel at bestå både teori- og køreprøven i første forsøg, noget der virkede nærmest usandsynligt efter de første par ugers kørsel.Stor cadeau for denne forståelse og omstillingsevne, der gør, at man udover kørekortet også får en positiv oplevelse med derfra.Klart anbefalelsværdigt!

by Jonathan johansen on City Køreskolen Næstved

Jeg tog mit kørekort hos Christian, hvilket jeg var utrolig glad for. Christian er en utrolig seriøs lærer, men han kan samtidig finde ud af at gøre teorien og køretimerne sjove. Dette resulterede i at jeg bestod begge prøver i første forsøg. Alt i alt en klasse kørelærer og et kanon sted at tage kortet. Jeg vil helt klart anbefale andre at tage deres kørekort hos Christian.

by Sebastian Kestenholz on City Køreskolen Næstved

Humoristiske køre/teori timer. Christian er bare den bedste, og jeg kan kun anbefale city! Både mig og min bror bestod begge prøver første gang, og det takker vi Christian for. Det er et mega sjovt forløb hvor der er plads til både seriøsitet, fokus, for slet ikke at nævne alle de gode råd og det sjove selskab! Hvis du vil have det bedste ud af din oplevelse når det er din tur? Så er city-køreskole bare STEDET.

Tak for et fantastisk forløb.

by Caroline Egholm on City Køreskolen Næstved

Kan kun anbefale Chrisstian som køre lærer. Jeg kunne ikke vente til han skrev, at vi skulle ud og kører. vi grinte og snakkede sammen under køre timerne. jeg bestod både min terori og køre prøve med 0 fejl, og det kan jeg kun takke Christian for fordi han er en super køre lærer. Jeg kan kun sige gode ting om Christian og den måde han forklare en tingene på. hvis du står og skal til at starte på kørekort så skal du vælge Christian. det vil du ikke komme til at fortryde, og du har en super lærer der kan grine sammen med dig. 😀

by Lotte Olsen on City Køreskolen Næstved

Det var en god oplevelse fra første opringning. Jeg så frem til hver køretur, for det var hyggeligt og sjovt. Vi grinte og snakkede meget.

Jeg bestod i første hug og tror bestemt at det skete fordi Christian gav mig 6 ekstra køre lektioner. Det var rart at have en instruktør der sætter sig ind i sine elever og ved hvad der er bedst, så man ikke får et nederlag af at dumpe.

Tusind tak for et fedt forløb.